Flyttstädning

Att flyttstäda en normalstor lägenhet ordentligt tar oftast en hel dag för två personer.

Låt därför oss fixa flyttstädningen – snabbt och billigt!

Eftersom vi utför många flyttstädningar så har vi stor erfarenhet vilket gör att vi kan utföra städningen både proffessionellt och snabbt och du får alltid ett fast pris.

Vi utför alla våra flyttstädningar efter en checklista där vi garanterar att alla moment blir utförda. Om du ändå mot förmodan, inte skulle bli nöjd med städningen kommer vi och rättar till det utan kostnad.

Så funkar det

Bostaden ska vara tömd på möbler och andra inventarier om inte något annat bestämts vid beställning.

Frysen måste vara isfri och avstängd. I våra flyttstädningar ingår alltid fönsterputsning, men tänk på att vi inte putsar fönster som är trasiga.

Vi städar bort smuts, men inte fläckar som uppkommit på annat vis, t ex, nagellack, målarfärg, tuschpennor, klistermärken etc.

Vi tar inte bort spikar eller skruvar från väggen och ni ansvarar för att detta gjorts när vår lokalvårdare kommer.

Eventuella brister måste påpekas inom inom tre dagar såvida inget annat överenskommits vid bokningstillfället. Alla brister rättas till kostnadsfritt. Vi skickar en faktura efter genomfört arbete med 10 dagars kredit.

Glöm inte att ni som privatperson kan göra avdrag (RUT-avdrag) för halva arbetskostnaden – direkt på fakturan. Detta är inget du som kund behöver tänka på utan det löser vi.

Välkommen att kontakta oss idag för kostnadsfri offert!

maid-services-commercial-cleaning-spllies-bucket